top of page
Tarot lezer meppel, zwolle

Ace of Soul.

Inuitve begeleiding, Zielskennis & Tarot

Uiteindelijk ben jij zelf de beste raadgever, ik help je alleen om dit te kunnen zien.

Over Ace of soul

Ace of soul is geboren vanuit mijn liefde voor psychologie en spiritualiteit. Ik maak gebruik van mijn kaarten en intuitie om mensen begeleiding te bieden op hun persoonlijke pad. Je hebt je lot in eigen handen en daarom zijn mijn sessies vooral gericht op zelf-en bewustzijnsontwikkeling.

Zodat jij deze informatie kan gebruiken om te groeien!

Hoe kan tarot helpen?

Tarot is een kaartenspel dat alle (psychische en spirituele) levensfases beschrijft. Het leven is een rollercoaster. We voelen ons allemaal wel eens verward, verdwaalt, alleen of onzeker. Soms verliezen we vertrouwen, soms voelt de chaos groter dan dat het in werkelijkheid is. Tarot is een praktische tool om begeleiding te ontvangen en (emotionele) overzicht te creëren. Zodat jij je eigen lot kan creëren en vanuit je volle potentie kan leven.

tarot lezer Meppel
Janneke

''Maud deed voor mij een jaarlegging. ik kan amper verwoorden hoe raak alleen al de eerste kaart was. Deze klopte exact met wie ik ben en mijn situatie van dat moment. Daarna stopte den laag van her- en erkenning niet. Mauds uitleg is duidelijk en puur. Op een fijne, begrijpelijke en eerlijke manier geeft zij aan wat ze waar neemt. Een dikke vette aanrader!''

IMG_9689-bewerkt.jpg

Mijn aanpak

Ik ben een oude ziel, in een jong lichaam. Ik ben down to earth en empathisch, maar tegelijkertijd ook kritisch en intellectueel. Dit zorgt voor een goede balans tussen mijn hart en brein. Mijn hele leven zie ik mensen breken en helen van en door trauma, ik begrijp goed hoe dit de mens vormt. De tarot is mijn tool om in contact te komen met jouw onderbewuste zodat ik een beeld krijg van wat jij ervaart. Ik maak vervolgens gebruik van mijn intuïtieve zintuigen om begeleiding te geven. Ik hou niet van sugar coating, wel van humor. Ik ben to the point en eerlijk, ik sta open voor je visie en zal je voor de legging dan ook vragen om gebruik te maken van je eigen intuïtie. Want uiteindelijk ben jij zelf de beste raadgever, ik help je alleen om dit te kunnen zien.

bottom of page