top of page
IMG_4767-bewerkt.jpg

Maud-Elise

Ik fotografeer om een andere visie van de mens te delen.

 

​Mijn naam is Maud-Elise, ik ben fotograaf gevestigd in Meppel, 20 minuten rijden van Zwolle. Ik ben een vrolijk, ambitieus, diep denkend persoon. Als tiener begon ik met fotograferen en leerde alles over het maken van beeld. In 2022  Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie, maar ik heb ook een passie voor conceptueel- en modefotografie.

 

Fotografie reflecteert de mens en wereld als individu en als collectief, wat het zo krachtig maakt. Het bevriest tijd en vertelt verhalen zonder woorden. Daarom speelt beeld een belangrijke rol in de maatschappij van nu, omdat het je helpt te onderscheiden zonder het gebruik van woorden. Mijn stijl is realistisch-perfect, dit wil zeggen dat mijn foto's realistische elementen bevatten die tijdloos werken, tot in de puntjes zijn vastgelegd, met strakke composities, verzorgde poses en goede verlichting. ​Ik werk graag samen met creatieve, bewuste merken, ondernemers en/of artiesten om wat “te geks” te creëren. Ook als particulier kun je bij mij terecht voor een veelzijdige shoot. Ik leer je graag kennen en probeer je eerlijk in beeld te brengen.

 Ik hou ervan om scènes te creëren, en nieuwe visies tot leven te brengen. Door merken, artiesten en ondernemers te helpen om zich te onderscheiden via beeld. Ook als particulier kun je bij mij terecht voor een veelzijdige shoot. Ik leer je graag kennen en probeer om je eerlijk in beeld te brengen. Elk project is een nieuwe avontuur! 

bottom of page