top of page

Hoi! Ik ben Maud.

Georganiseerde-chaoot, beeldmaker en denker, intuïtief en ambitieuze dromer. Ik word blij van lekker (vers) eten en goed gezelschap. Mijn cappuccino in de ochtend is een traditie. Ik heb een hekel aan grijze, blok-achtige gebouwen gevuld met TL-licht. Ik verdiep me in alles wat me interesseert. Ik schrijf liever met glitter pennen, want dat staat vrolijker. En als iets niet recht hangt.... hang ik het wel recht.

  • Facebook
  • Instagram
Portetfotograaf en modefotograaf Be Maud in Meppel

My Story

Als kind keek ik altijd om me heen, of uit het raam, als ik in de klas zat. Ik was mensgericht, ontzettend nieuwsgierig en observant. Ik was geen held in rekenen maar wel in kleuren mengen. Geen wonder dat fotografie klikte. Toen ik hierachter kwam onderzocht ik alle informatie die ik kon vinden over fotografie. Niet alleen de technische kant, maar ook het conceptuele. Tijdens mijn studie fotografie in Zwolle, schreef ik mijn bedrijf in bij de KVK. Na mijn opleiding (in 2022) vervolgde ik mijn avontuur als fotograaf en creatieve ziel. Dit bracht mij bij mooie locaties, geweldige creaties en prachtige mensen.

Voor bewuste, creatieve merken en ondernemers is beeld cruciaal om impact te maken. 

90% van de informatie dat wordt doorgegeven aan onze hersenen is visueel. Het wakkert emoties aan en beïnvloed onze manier van denken over een persoon of product. Krachtig beeld dat jouw waarde communiceert helpt om je doelgroep te inspireren tot actie. Zie je dromen werkelijkheid worden door tactisch gebruik te maken van artistiek en verzorgde fotografie.

Ik hou van het creatieproces, concepten uitwerken, vormgeven aan visualisaties en samenwerken met getalenteerde professionals.

Op zolder liggen notitieboekjes gevuld met ideeën. Ik ben namelijk altijd bezig met dingen ‘’bedenken.”Mijn hart gaat sneller kloppen van goede marketing en sterke beelden. Soms geef ik een applausje voor goed bedachte en uitgewerkte reclames, je moet zoiets maar bedenken! Een geluid, film, foto of tekst die indruk maakt en niet te vergeten is. Voor mij de ultieme uitdaging en droom: beeld maken dat onthouden wordt.

bottom of page