top of page

Voor de spontane, moderne en passievolle koppels. Die verliefd zijn op het leven en op zoek zijn naar iets unieks en tijdloos. Trouwfotografie is om bewaard te blijven en gedeeld te worden. De traan en de lach voor altijd opgeslagen in jullie hart.

zelfportret-bemaud-5_edited.jpg

Aan de hand van de trouwfoto's kunnen jullie altijd terug gebracht worden naar toen. De dag waarop jullie "ja" zeiden tegen een toekomst samen. Het moment waarop al jullie geliefden bij elkaar waren, en samen met jullie de liefde vierden. Met een creatieve visie en oog voor detail geef ik jullie een waardevolle herinnering mee die nooit vervaagd. Daarom wil ik jullie samen graag leren kennen. Zodat ik op jullie trouwdag niet alleen de "fotograaf" ben, maar Maud. Want ik wil jullie van dichtbij vastleggen, op een documentaire, intieme en natuurlijke manier.

Echte connecties, creatieve flow, openheid, goede gesprekken, plezier en brede glimlachen is mijn esthetiek. 

PORTFOLIO

e&m-169.jpg
  • Instagram
  • Facebook

VOELT GOED?

Is jullie trouwerij modern en klassiek. Of bohemian en vrij? Een groot avontuur of een intieme bijeenkomst? Ik fotografeer het allemaal. Wil je hier een enthousiaste fotograaf aan toevoegen, die van het bourgondische leven houdt. Die dicht bij de natuur staat en een persoonlijke benadering ambieert en klinkt dit als een match?

Vraag een vrijblijvende Price&Info guide aan. Laat me jullie datum weten en ik check mijn agenda! 

bottom of page