top of page
Nieuweluxe-13.jpg

Concept serie

Wil jij jezelf op een professionele, maar vooral niet saaie, manier presenteren? Laten zien aan je doelgroep wat jij te bieden hebt? Wat jou uniek maakt?

Speel de hoofdrol in je eigen serie.

Zodat de foto’s in je beeldbank niet alleen een doel maar ook een verhaal hebben. Op deze manier ben je herkenbaar op je website, social media en marketing.

Jouw geheime superpower: Fotografie. 

Voor bewuste, creatieve merken en ondernemers is beeld cruciaal om impact te maken. Over het algemeen zijn mensen niet goed in lezen, wel in, kijkend-begrijpen.

90% van de informatie dat wordt doorgegeven aan onze hersenen is visueel. Het wakkert emoties aan en beïnvloed onze manier van denken over een persoon of product. Zonder beeld trigger je mensen niet om te blijven hangen en aandacht te geven aan jouw merk, product of talent. Fotografie creëert waarde, nieuwsgierigheid en helpt om je doelgroep te inspireren tot actie.

Wat te verwachten?!

Om een beter beeld van jou, je merk en wat het doel van de foto's is, plannen we eerst een (brainstorm)gesprek. Misschien heb je al een idee, misschien ook niet. Hoe dan ook, ik denk graag met je mee. Na ons gesprek ga ik aan de slag met je concept, je ontvangt een voorstel en een moodboard voor jouw shoot. Het concept kan simpel zijn, wat meer editorial of misschien documentair. Dat ligt geheel aan je wensen en hoe jij je merk of product in beeld wilt brengen. Als alles voorbereid is en de datum gepland, is het tijd voor de shoot. Uiteindelijk ontvang je een online fotogalerij met de beste beelden in hoge kwaliteit. 

Boek je concept!

Deze shoot is voor alle talenten en creatieve ondernemers. Verfris de beelden op je website en laat je content opvallen. Ik help je een concept om te toveren tot beeld. 

Om je wensen ruimte te geven lever ik maatwerk. Zo hoef jij je niet te limiteren in ideeën! 

Wat kan je sowieso verwachten?

  • kennismaking/brainstorm gesprek

  • Uitwerking van concept

  • v.a 1,5 uur fotografie

  • professionele bewerking

 

Investering vanaf: 350,00

Bij akkoord van de offerte betaal je eerst de helft van het factuur om de boeking compleet te maken.

(Prijs is incl btw. excl eventuele locatie kosten en reiskosten v.a Meppel)

bottom of page