top of page
DSCF2007-bewerkt_edited.jpg
Lastsummerday--7.jpg

PORTRET FOTOGRAFIE

Fotografie helpt je bewust en anders kijken. Als mens is het een reflectie van jouw verhaal, een opname van wie je bent. Als (creatieve) ondernemer en artiest kun je jouw passie, doel en essentie laten zien zonder een woord. Ik ben een echte beeldmaker, er gaat veel liefde, passie en energie in mijn werk. Mijn doel is om je een serie te leveren, met krachtige-, eigen- en artistieke beelden.

Omdat we de kunst van het leven altijd mogen koesteren, omarmen en delen.

Ik doe meer dan alleen fotograferen, ben je er klaar voor om jezelf eens anders te bekijken? Ik fotografeer met een frisse blik en een artistiek oog. Tijdens de shoot help ik je om je kracht, zelfexpressie en karakter naar voren te brengen. 

Mijn werkwijze & stijl

Mijn werkwijze is intuïtief en spontaan. Tijdens het proces (van idee tot eind resultaat) kan je gesprekken, goede begeleiding, plezier en creatieve uitspattingen verwachten. Ik probeer een sfeer te creëren waarin jij je op je gemak voelt en je durft over te geven aan het moment. Met een fotografisch oog maak ik portretten met persoonlijkheid, natuurlijke blikken, strakke composities, en net even andere poses dan normaal. Om jou eerlijk en uniek vast te leggen!

Portretfotograaf Meppel, Zwolle
Portetfotograaf Meppel, Zwolle

Boek een portret shoot 

Waneer je een shoot boekt, ontvang je een kunstwerk van en voor jezelf. Om ieder zijn creativiteit en wensen ruimte te geven lever ik maatwerk. Zo hoef jij je niet te limiteren in ideeën. Als portretfotograaf creëer ik verzorgde beelden in hoge kwaliteit, die waarde bezitten en die je kan gebruiken voor meerdere doeleinden. 

Wat kan je sowieso verwachten?

- 1 uur fotografie

- Optie voor kennismaking/brainstorm gesprek

- professionele bewerking 

- natuurlijk geretoucheerd 

- 15 foto's in hoge resolutie

vanaf 250,00

 

bottom of page