top of page

Portrait shoots

  • ​Your own authentic photoshoot
  • For the creatives and entrepreneurs
  • Can be simpel or creative as you like

Ben je er klaar voor om jezelf te laten spiegelen? Portretfotografie is het fotograferen van identiteit. Geef je creativiteit ruimte en laten we een shoot creëren naar jouw wensen. Hierdoor heeft elke serie een eigen unieke stempel en reflecteert het die persoon.

 

Nieuwe foto's nodig voor je site, socials of portfolio?

Bekijk de collecties en plan je shoot!

Ik snap dat iedereen anders reageert op de camera. Elk persoon heeft een andere benadering nodig en de fotograaf speelt daar een grote rol in. Daarom neem ik de tijd om te observeren hoe ik het voor ieder persoon comfortabel kan maken. Mijn werkwijze is spontaan, eerlijk en professioneel.

Alle shoots zijn inclusief BTW en exclusief eventuele locatie, visagie kosten en reiskosten (0,30 vanaf Meppel) Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Portait session

Een paar goede portret foto's nodig? De portrait session is perfect als je jouw CV of profielfoto wilt updaten.

1 uur fotograferen

professionele bewerking

8 foto's in hoge resolutie

Investering 180,00 

 

_MG_3657-bewerkt_edited_edited.jpg
Portrait collection

Portrait collection is een uitgebreide shoot voor degene die op zoek zijn naar avontuur, zelfreflectie en plezier. We kunnen in thema werken of zien wat er ontstaat tijdens de shoot zelf. De foto's in deze collectie variëren van close-up tot fullbody en kunnen dus goed gebruikt worden voor social-media, portfolio, C.V. of als kado voor jezelf.

2 uur fotograferen

professionele bewerking

15 foto's in hoge resolutie

Investering 200,00 

 

Micha-22.jpg
bottom of page