top of page

SHOOTS

Ben je er klaar voor om jezelf te laten spiegelen? Je onderneming naar the next-level te dragen met professionele beelden? Of wil je zelf als artiest showen met nieuwe portretten?

 

Om ieder zijn creativiteit en wensen ruimte te geven lever ik maatwerk. Zo hoef jij je niet te limiteren in ideeën, er is zoveel mogelijk! Daarom leer ik je graag kennen, zodat ik je op jouw eigen manier kan vastleggen. We kunnen in thema werken of zien wat er ontstaat tijdens de shoot zelf.  Hierdoor heeft elke serie een eigen unieke stempel en reflecteert het jou als persoon. Bekijk het basispakket onder deze pagina.

 

Marjolein-1-2_edited.jpg

Laat jezelf vastleggen op een unieke manier. Fotografie helpt je bewust en anders kijken. Als mens is het een reflectie van jouw verhaal, een opname van wie je bent. Als ondernemer en artiest kun je jouw passie, doel en essentie laten zien zonder een woord. Ik ben een echte beeldmaker, er gaat veel liefde, passie en energie in mijn werk. Mijn doel is om je een serie te leveren, met krachtige, eigen en artistieke beelden.

Het is meer dan een 'selfie' of een 'plaatje'. Als fotograaf creëer ik verzorgde beelden in hoge kwaliteit, die waarde bezitten en die je kan gebruiken voor meerdere doeleinden.

(persoonlijke) Geschiedenis

Tijdens een shoot. (vooral bij portret-, love-, en zwangerschaps- shoots) Leg je jouw persoonlijke geschiedenis vast. Het is een herinnering die je over 50 jaar nog kan aanraken en laten zien. Alleen jij weet hoe je leven was op dat moment, en welke weg je hebt afgelegd om daar te komen.

beeldende kunst

Waneer je een shoot boekt, ontvang je een kunstwerk van en voor jezelf. Fotografen letten op meer dan alleen hun camera, we hebben een getraind oog. We denken conceptueel, letten op details, kleur, licht, compositie, poses en nog veel meer.

voor ondernemers

Fotografie helpt onderscheiden, je doelgroep aanspreken en je teksten ondersteunen als ondernemer. Ons brein verwerkt beeld sneller dan taal, daarnaast kijken mensen eerst naar de plaatjes en dan de tekst. Professionele foto's van jezelf, diensten of producten helpt vertrouwen te wekken bij potentiële klanten.

Deze mensen gingen je voor

Wat kan je verwachten?

Mijn werkwijze is intuïtief, spontaan en eerlijk. Sfeer vind ik belangrijk, mijn shoots zijn fun en persoonlijk. Ik snap dat iedereen anders reageert op de camera. Elk persoon heeft een andere benadering nodig en de fotograaf speelt daar een grote rol in. Daarom neem ik de tijd om je comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen. Uiteindelijk ontvangt je een serie, met hoge kwaliteit beelden die professioneel bewerkt zijn en natuurlijk geretoucheerd.  

Een fotoshoot is geschikt voor particulieren, ondernemers en artiesten die:

  • Waarde zien in professionele beelden

  • In hun kracht durven te staan

  • Open staan voor nieuwe ideeën

  • Van eerlijke, diepe gesprekken houden en veel lachen

  • Die zich graag willen onderscheiden, door hun beeld naar de next level te brengen

Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie, maar ik sta open voor nieuwe kansen en uitdagingen. Voel je vrij om mij te mailen met je ideeën. 

zelfportret-bemaud-5_edited.jpg

Basis pakket

Heb je interesse in een fotoshoot? Nieuwe foto's nodig voor je site, socials of portfolio? Of een aantal artistieke portretten voor jezelf? Ik lever maatwerk, aansluitend aan jouw wensen. Het basis pakket laat zien wat je sowieso krijgt. Mijn series hebben variatie tussen portret en fullbody shots, poses, achtergronden en eventueel outfits zodat het niet te ééntonig wordt. Je kunt je shoot uitbreiden in tijd en aantal beelden. 
kennismaking/brainstorm gesprek
1 uur fotograferen
professionele bewerking 
15 foto's in hoge resolutie
Investering 250,00

 

Portrait session

Liever een paar portretten? Maar niet een hele shoot? De portrait session is perfect als je jouw CV of profielfoto wilt updaten. 
45 min fotograferen
professionele bewerking 
8 foto's in hoge resolutie
Investering 180,00

 

Micha-19.jpg

Enthousiast? Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend informatie op en/of boek een shoot!

Contact opnemen

Bedankt voor je bericht! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

bottom of page