top of page

Tarot consult

Tijdens het consult kijken we samen naar jouw huidige energie en hoe dit effect heeft op je realiteit. Je mag voor de legging een intentie zetten waarop je wilt focussen, misschien wil je aan de slag met je spirituele ontwikkeling, werksituatie of sta je voor een keuze.

Ik gebruik de kaarten als aanvulling op ons gesprek en om jouw vragen te beantwoorden. De tarot is een blauwdruk van de menselijke psyche en kan veel inzicht geven in ons gedrag, onderbewuste en gevoelens. Een kaartlegging is een prachtige manier om vragen te onderzoeken en situaties vanuit een hoger perspectief te bekijken. Het schijnt licht op je zielspad en brengt je in contact met jezelf en je intuïtie. 

IMG_9689-bewerkt.jpg

MIJN AANPAK

Ik ben een oude ziel, in een jong lichaam. Ik ben down to earth en empathisch, maar tegelijkertijd ook kritisch en intellectueel. Dit zorgt voor een goede balans tussen mijn hart en brein. Mijn hele leven zie ik mensen breken en helen van en door trauma, ik begrijp goed hoe dit de mens vormt. Tijdens mijn leggingen vind ik het belangrijk dat jij je verhaal kwijt kunt. Ik hou niet van sugar coating, wel van humor. Ik ben to the point en eerlijk, ik sta open voor je visie en zal je voor de legging dan ook vragen om gebruik te maken van je eigen intuïtie.

DE WAARDE

Waarom kan een tarotlezing waardevol zijn? Tarot en orakel beantwoorden je vragen, maken contact met je onderbewuste en kunnen (voor)gevoelens bevestigen. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen, maar ook om in een dieper gesprek te komen. De tarotkaarten dienen als kompas en ondersteuning tijdens het gesprek. Soms komen er dingen op tafel te liggen waar je zelf nog niet zo bewust van was, of juist wel maar krijg je bevestiging. Door deze (onderbewuste) blokkades en overtuigingen te erkennen krijg je ruimte om te groeien. Zo zet je kleine stapjes in het vergroten van je bewustzijn. Als je de (spirituele) band met jezelf wilt verdiepen kan een kaartlegging je bijstaan in dit proces. Na de legging is het niet voorbij want je zult vaker terug denken aan ons gesprek. Velen krijgen tijdens de legging inzichten maar ook vaak na die tijd worden ze terug geworpen op de legging. 

boek een consult

  •  driekwartier tot een uur

  • Het consult zal online plaats vinden

  • Je mag een intentie zetten voor de lezing en vragen stellen

  • Tarot en orakel

Investering: 60,60
ontvang tot 15 mei 10% korting op een consult

Bedankt voor je mail!

disclaimer

Ik deel met liefde mijn kennis en beantwoordt je vragen. Maar het is niet mijn verantwoording wat je met de informatie doet na de tarot lezing. Volg ten alle tijden je eigen gevoel en verstand. Waneer je serieuze mentale of lichamelijke problemen ervaart zoek hulp van een professional. Ook heb ik het recht om bepaalde tarot-vragen niet te beantwoorden. Ook moet je begrijpen dat ik je problemen niet kan fixen. Ik kan je een stap veder helpen, door handvaten aan te reiken. Ik kan je aanmoedigen en helpen dichter bij jezelf te komen. Maar het is jouw verantwoordelijkheid om jezelf, en energie te verzorgen. 

bottom of page