top of page
tarot lezer meppel

TAROT & INTUITIVE GUIDANCE

ONDERSTEUNING OP JOU PERSOONLIJK HELINGSPROCES

Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw energie, zoekt het contact met je ziel en intuïtie, en je wilt graag je droomleven creëren. Maar je hoofd ziet een pad vol obstakels, twijfels en onzekerheden. Een objectief perspectief kan je helpen om het grotere plaatje te zien, jezelf te vertrouwen en zo een stap verder op jouw persoonlijk helingsproces te zetten.

Over: Ace of soul

Tarot lezingen

Ace of soul is geboren vanuit mijn liefde voor psychologie en spiritualiteit. Ik maak gebruik van mijn tarot, intuïtie en kennis om mensen antwoorden en begeleiding te bieden op hun persoonlijke journey. Je hebt je lot in eigen handen en daarom zijn mijn sessies vooral gericht op zelf-ontwikkeling en reflectie. Zodat jij persoonlijk kunt kiezen wat je met de informatie doet.  

 

​Zit je met vragen, sta je voor een keuze of heb je even geen overzicht meer? Vindt je het lastig om op je intuïtie te vertrouwen? Je kunt bij mij terecht voor tarot sessies die licht schijnen op een situatie, gevoel of gedachte. Op deze manier hoop ik je te ondersteunen en aan te moedigen op het pad dat jij bewandelt.

A change of perspective can change everything in an instant

Hoe kan tarot helpen?

Tarot is een kaartenspel dat alle (psychische en spirituele) levensfases beschrijft. Het leven is een rollercoaster. We voelen ons allemaal wel eens verward, verdwaalt, alleen of onzeker. Soms verliezen we vertrouwen, soms voelt de chaos groter dan dat het in werkelijkheid is. Tarot is een praktische tool om begeleiding te ontvangen en (emotionele) overzicht te creëren. Zodat jij je eigen lot kan creëren en vanuit je volle potentie kan leven.

tarot lezer Meppel

Janneke

''Maud deed voor mij een jaarlegging. ik kan amper verwoorden hoe raak alleen al de eerste kaart was. Deze klopte exact met wie ik ben en mijn situatie van dat moment. Daarna stopte den laag van her- en erkenning niet. Mauds uitleg is duidelijk en puur. Op een fijne, begrijpelijke en eerlijke manier geeft zij aan wat ze waar neemt. Een dikke vette aanrader!''

WORK WITH ME

1

ONLINE READING

Voor een online legging hoef je niet fysiek aanwezig te zijn, deze leggingen gebeuren op afstand. Het enige wat ik nodig heb is je naam en je vraag.

 

Ik film de legging en stuur deze naar je op. Zodat je in eigen tijd de legging kan bekijken, en terug kan kijken wanneer nodig.

2

TAROT CONSULT

Wil je graag dieper op een onderwerp in gaan? Tijdens een consult nemen we de tijd om een situatie te bekijken. Ik luister graag naar je verhaal en gebruik de tarot als aanvulling op ons gesprek. Er is ruimte voor meerdere vragen, en ik probeer tijdens ons gesprek vrijblijvende tips en advies te geven.

bottom of page