Tarot lezer, consultant, Zwolle en Meppel

Ace of soul

Ik ben een oude ziel, in een jong lichaam. Van kinds af aan keek ik dwars door de muren van mensen heen, stelde ik veel (levens)vragen en had ik een intens innerlijk leven. Er is altijd al een goede connectie met mezelf en het universum geweest. Mijn nieuwsgierigheid groeide en ik begon het verband tussen wetenschap, psychologie en energie te onderzoeken. Ik kwam er achter dat deze onderwerpen hand in hand met elkaar gaan. Ik legde verbanden met kennis die ik al had. De tarot kwam onverwachts op mijn pad en het versterkte mijn intuïtie. Ace of soul is geboren vanuit mijn liefde voor psychologie en spiritualiteit. Ik maak gebruik van mijn intuïtie en kennis om de kaarten te lezen.   

Image by Mark Tegethoff

All about the workings of Tarot

Tarot is een down to earth tool die helpt om intuïtie te verbeelden. Het is een kaartenspel dat alle (psychische en spirituele) levensfases beschrijft in vorm van symbolisme. De kaarten worden al eeuwen gebruikt als begeleiding, en om antwoorden te krijgen op levensvragen. In mijn ervaring is het een praktische tool die je helpt om (innerlijk) advies te ontvangen en emotionele overzicht te creëren. Een tarot legging is niet bedoeld om je lot te voorspellen maar om je eigen lot te creëren. Zo kan het je wijzen op veranderingen die je in jouw leven mag aanbrengen. Of geeft het advies om beter met een situatie om te gaan. De tarot kan dienen als een goed kompas zijn op dit pad. De beelden op de kaarten werken tot op het onderbewuste door, waardoor jezelf bewust bepaalde acties of gedachtes gaat herkennen.  Hoe de kaarten werken? Er zijn verschillende theorieën en ieder heeft zijn eigen waarheid. Ga vooral zelf op onderzoek als je het graag wilt begrijpen, en neem tot je wat resoneert. Maar omdat ik deze vraag zoveel krijg, ga ik het proberen in aardse taal uit te leggen. Dit is hoe de tarot in mijn optiek werkt: Alle materie bestaat uit atomen, dit zijn de allerkleinste deeltjes materie. Een atoom bestaat uit 0,00000..1% deeltjes en 99,99999..% golven. Deze golven bewegen allemaal in een bepaalde frequentie en creëeren dus energie. Alle materie die wij zien, voelen en denken is energie.  Onze hersen- en zenuwstelsel geven informatie aan elkaar door in de vorm van elektrische schokjes. Jouw gedachten zijn elektrisch, dus energie. En energie bezit informatie. Omdat alles energie is heeft ons lichaam een aura (elektromagnetische uitstraling). De aura bezit informatie van jouw (onder)bewustzijn maar pikt ook invloeden op van buitenaf. Zichtbaar en onzichtbaar, jouw energieveld bezit dus veel informatie. Je verleden, heden en toekomst, maar ook je gevoelens, angsten, geloven en dromen. Dit alles bij elkaar creëert een tijdlijn voor jou. In deze tijdlijn leef je omdat je in het heden zo handelt, voelt en gelooft. Omdat we vrije wil hebben kun je kiezen om deze tijdlijn te veranderen (bewuste actie en manifestatie). Dat is de reden waarom de tarot je 'lot' niet bepaalt, want die creëer je zelf. En dit is ook de reden waarom mediums of helers je toekomst kunnen “zien.” Vanuit mijn visie werkt de tarot als een samenspel van omstandigheden. Zowel psychisch als spiritueel. Ons eigen psyche speelt een grote rol in deze (zelf)helende werking, maar is dat zo erg? Besef je eens wat voor een kracht wij bezitten! Dit wordt aangevuld door het oppikken van informatie vanuit de aura, hetgeen wat ik doe tijdens het kaart lezen

Tarot lezer, consultant, Zwolle en Meppel

Ask a question

Ik wil graag helpen je lichaam te aarden, je intuïtie te bevestigen en je vragen te beantwoorden. Vragen kunnen gaan over je zelfontwikkeling, jouw leven of spiritualiteit.  Ik wil licht schijnen op een situatie, gevoel of gedachte, zodat jij kan kiezen wat je er mee gaat doen. Op deze manier hoop ik mensen een stap dichterbij hun ziel te brengen. 

Als je niet weet hoe je een vraag moet verwoorden stuur me een bericht en we bekijken samen hoe je de vraag kan stellen.

Review

"Wat Maud heeft verteld heeft me echt geholpen. Het heeft me veel rust gebracht in mijn hoofd. De reading heeft me een overview van de situatie gegeven"
Tarot

Q&A

Online reading, een duidelijk antwoord op je vraag. Straight to the point en praktisch. Ik leg 7 tot 10 kaarten voor je neer. Je ontvangt een PDF met een foto van je kaarten en uitleg. Perfect als je begeleiding nodig hebt, overzicht in een situatie wil creëren of kennis wilt maken met de tarot.

30,00

DSCF5681_edited_edited.png

Energy reading

Online reading, wil je weer even tot jezelf komen? Deze lezing is fijn om te reflecteren waar je nu staat en waar je heen gaat. Het is algemeen en vooral gefocust op jouw innerlijke wereld. Je ontvangt een PDF met een foto van je kaarten.

40,00

IMG_4258.jpg

Disclaimer

Ik deel graag mijn kennis, maar het is niet mijn verantwoording wat je met de informatie doet na de tarot lezing. Volg ten alle tijden je eigen gevoel en verstand. Waneer je serieuze mentale of lichamelijke problemen ervaart zoek hulp van een professional.

 

Ook heb ik het recht om bepaalde vragen niet te beantwoorden, zoals: - Vragen over een derde - Vragen over de dood - Vragen over al het andere wat niet met je eigen ontwikkeling te maken heeft. ​ Tarot is intuïtief en dat betekent dat ik energie/symbolisme moet vertalen naar mensen-taal. Verwacht niet dat ik ieder detail van een situatie weet.

DSCF5121.JPG
Book (online) reading,
Stel je vraag zo duidelijk en specifiek mogelijk 
arrow&v

Bedankt voor de inzending!