top of page

Q&A LEGGING

Wil je antwoord op één of meerdere specifieke vragen? Misschien heb je een vraag over je werk, spiritualiteit, een keuze of wil je graag overzicht van een situatie. Soms is dan een duidelijk, snel en praktisch antwoord fijn. Bij een Q&A legging krijg je antwoord op je vraag. Misschien zit je met meerdere vragen. Deze vragen hoeven niks met elkaar te maken te hebben, maar de vragen kunnen ook gaan over de zelfde situatie.

 

Bij deze (video)legging gebruik ik een spread van 7 kaarten om je vraag te beantwoorden. In de deze spread bekijk de situatie, energie, eventuele uitkomst en advies. Aan de hand van deze informatie kan jijzelf de volgende stappen bepalen. 

Onderaan deze pagina kan je jouw legging aanvragen​

bewerkt3.JPG

Q&A: 1 vraag

- 1 spread van 7 kaarten

- Gefilmde legging

- 10 minuten

18,18

Q&A: 2 vragen

- 2 vragen

- 2 spreads van 7 kaarten 

- Gefilmde legging

- 20 minuten

25,00

Q&A: 3 vragen

- 3 Vragen

- 3 spreads van 7 kaarten

- gefilmde legging

- 30 minuten

33,33

MAAND LEGGING

Nieuwsgierig wat de energetische potentie is voor aankomende maand? De maand legging geeft je alvast vooruitzicht. Je krijgt inzicht in eventuele (emotionele) thema’s of obstakels. Ik maak gebruik van het Keltisch kruis (10 kaarten) om je maand te bekijken. Met deze legging kan je de hele maand erbij pakken als je behoefte hebt aan begeleiding of bevestiging.

Je mag ook maand leggingen aanvragen voor het aankomend kwartaal of half jaar. Je betaalt 1x, en je ontvangt aankomende maanden een maandlegging.

Onderaan deze pagina kan je jouw maandlegging aanvragen

zelfportret-14.jpg

Maandlegging

- Legging voor aankomende maand

- Tarot kaarten

- Gefilmde legging

30,00

Kwartaal

- Ontvang aankomend kwartaal, iedere maand een legging 

- Tarot & orakel

- Gefilmde legging

90,00

IMG_4106 2.jpeg

ENERGY READING

Wil je weer even tot jezelf komen? Deze lezing is fijn om te reflecteren waar je nu staat en waar je heen gaat. Ik bekijk waar je lichaam, ziel en mind behoefte aan hebben. Het is een soort check in met jezelf. Een algemene legging die en vooral gefocust op jouw innerlijke wereld. Je ontvangt een link naar de video legging. 

Onderaan deze pagina kan je jouw legging aanvragen

40,00

disclaimer

Ik deel met liefde mijn kennis en beantwoordt je vragen. Maar het is niet mijn verantwoording wat je met de informatie doet na de tarot lezing. Volg ten alle tijden je eigen gevoel en verstand. Waneer je serieuze mentale of lichamelijke problemen ervaart zoek hulp van een professional. Ook heb ik het recht om bepaalde tarot-vragen niet te beantwoorden. Ook moet je begrijpen dat ik je problemen niet kan fixen. Ik kan je een stap veder helpen, door handvaten aan te reiken. Ik kan je aanmoedigen en helpen dichter bij jezelf te komen. Maar het is jouw verantwoordelijkheid om jezelf, en energie te verzorgen. 

Vraag een lezing aan

Thanks for submitting!

bottom of page