top of page

Tarot sessie

Price

66,55

Duration

Live (Via videobellen)

OVER DE SESSIE

We nemen een “Deep Dive” in het door jouw, gekozen thema, of vraag. Met de kaarten kijken we naar jouw huidige energie en hoe dit effect heeft op je realiteit.


Tarot en orakel beantwoorden je vragen, door contact te maken met je onderbewuste. De kaarten vertellen je niet wat je moet doen. Ze reflecteren jouw, innerlijke wereld, waardoor ik objectief kan zien wat jij ervaart en waar jij vast loopt. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen, maar ook om in een dieper gesprek te komen dan normaal. Soms komen er dingen op tafel te liggen waar je zelf nog niet zo bewust van bent, of juist wel maar krijg je bevestiging. Door deze (onderbewuste) blokkades en overtuigingen te erkennen krijg je ruimte om te groeien. Zo zet je stappen in het vergroten van je bewustzijn.


Als je de band met jezelf wilt verdiepen kan een kaartlegging je bijstaan in dit proces. Na de legging is het niet voorbij want je zult vaker terug denken aan ons gesprek. Velen krijgen tijdens de legging inzichten maar ook vaak na die tijd zul je nog ingevingen ontvangen. Mijn tarotkaarten en ik kunnen dienen als kompas en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

TIJD:

45 minuten

bottom of page