top of page
IMG_3989-bewerkt-bewerkt.jpg

Captured to translate the souls of people & brands.

Fotografische verhalen om mens en merk te verbinden. beelden met een free, editorial en classic feel, gefotografeerd vanuit intuïtie en kennis. 

portretfotograaf, modefotograaf Meppel en Zwolle

OVER MAUD-ELISE,

Mijn naam is Maud-Elise, de persoon achter de lens en eigenaresse van Be Maud. Gevestigd in Meppel, 20 minuten rijden van Zwolle. Ik ben fotograaf, creatieveling, enthousiast en een free spirit. Ik ben gevestigd in Meppel, 20 minuten rijden van Zwolle. 

Als portret en mode fotograaf streef ik erna om de kracht en authenticiteit van de mens vast te leggen. Omdat we de kunst van het leven altijd mogen koesteren, omarmen en delen. Ik hou ervan om scènes te creëren, en nieuwe visies tot leven te brengen. Door merken, artiesten en ondernemers te helpen om zich te onderscheiden via beeld. Ook als particulier kun je bij mij terecht voor een veelzijdige shoot. Ik leer je graag kennen en probeer om je eerlijk in beeld te brengen. Elk project is een nieuwe avontuur! 

Bring your vision to life!
Lets work together

Ik fotografeert met een frisse blik en een artistiek oog.

Elke serie heeft een unieke stempel.

Portret-, content-, en trouwfotografie. 

Een creatieve reportage voor een campagne of editorial? Of een beeldbank dat aansluit bij het identiteit van je bedrijf? Samen zetten we jouw wensen om tot een prachtige shoot!

bottom of page